Sharing is caring!

en perfekt fotodag med dimma och grått. Fotograferade vid Hovdala och Björkviken. Är ganska nöjd med bilderna. Jag var inte ensam om att tycka det var en bra dag att fotografera på. Får besöka det en tidigare morgon med mer dimma och ser fram emot oktorber med mer klara höstfärger.

Vad tycker ni om mina bilder?

Vill du se bilderna i bättre upplösning se dem här:

Björkviken och Hovdala 071

Där har du även fler bilder.

/Jakob


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

1 Comment

Pia · September 27, 2020 at 8:29 am

Fina bilder! ⚘😊

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.