Sharing is caring!

Jag har ett samarbete med en Valeria. En fantastiskt vacker kvinna. Absolut en 10 poängare av 10.

Sedan vet man ju inte hur hon är på insidan , det kommer jag nog aldrig få reda på. Men hon gillar foto det är en bra början. Besök min fotosida och titta på bilderna.

https://jakobfoto.se/extremt-vacker-fotomodell/

Categories: Foto

Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.