Inledning:

Jag är ofta rastlös och kräver förändring för att vara nöjd. Har av en slump intresserat mig för drönare. Med hjälp av AI och mig själv ska jag försöka utveckla en ny drönare digitalt och koncept. Vi har fria händer att leka med tanker och idéer för att skapa och utveckla nya drönare.

Drönare har funnits länge och väldigt viktigt verktyg inom mycket även militärt. Jag ska utveckla en fredlig drönare och kombinera olika förslag inom ett av mina intressen inom foto.

Att utveckla drönare är komplicerat och innefattar många roliga discipliner. Även möjligheter med ny teknik men även gammal. En vanlig drönare använder propeller som har funnits väldigt länge ska undersöka vad man kan göra för att göra den effektivare. Börjar att modellera i 3-d för att skapa solider att leka med och även göra simuleringar och filmer hur det kan se ut i verkligheten, även om allt jag gör är digitalt.

Projektuppgift:

Utveckla en ny drönare med nya egenskaper med befintlig teknik så billig som möjligt i utbildningssyfte.

Steg 1:  Förstudie

Här kommer produkt förslag på olika typer av befintliga drönare.

Produkt förslag 1 “Vanlig Drönare”

Produkt förslag 2 “Foto Drönare”

Produkt förslag 3 “Militär Drönare”

Produkt förslag 1 “Vanlig Drönare”

Produkt förslag 1 “Vanlig Drönare”

Produkt förslag 1 “Vanlig Drönare”

Produkt förslag 1 “Vanlig Drönare”