Om Mig Hej! Jag är Jakob, en entusiastisk individ med djupgående kunskaper och erfarenheter inom områdena av CAD (Computer-Aided Design), CAE (Computer-Aided Engineering) och produktutveckling. Utöver mitt tekniska intresse har jag även en stor passion för teknisk och vetenskaplig litteratur.

Min Vision Mitt mål med denna sida är att etablera meningsfulla samarbeten med personer, företag eller akademiska grupper som delar mina intressen och passion. Jag tror starkt på kraften i samarbete för att uppnå gemensamma mål och driva innovation.

Söker Efter

  • Teamprojekt: Jag är intresserad av att delta i praktiska projekt som kräver kunskap i CAD/CAE och innovativ produktutveckling.
  • Akademisk Forskning: Vill gärna samarbeta med forskare eller studenter för att utforska nya framsteg inom våra fält.
  • Utbildning och Kunskapsdelning: Öppen för att leda eller delta i utbildningssessioner, webbinarier och andra interaktiva plattformar.
  • Bokcirkel och Diskussioner: Entusiastisk över att organisera eller delta i grupper som diskuterar böcker och publikationer relaterade till våra fält.

Vad Jag Erbjuder

  • Expertis och praktisk erfarenhet inom CAD och CAE.
  • Innovativt tänkande i produktutvecklingsprocesser.
  • Ett starkt intresse för att lära och dela kunskaper.
  • Förmågan att leda och organisera grupper och evenemang.

Kontakta Mig För alla som är intresserade av att diskutera potentiella samarbetsmöjligheter, vänligen kontakta mig via jakob@jakobia.se.