Sharing is caring!

Har fått lite gästbilder på katter, verkligen fina.

Vill du se dem i original får du besöka min fotosida:

Jakobfoto.se

Vet faktiskt inte om jag ska skaffa katt igen, tycker jag bor lite för litet just nu.

jakobfoto.se

För att se alla kattbilderna får du besöka min fotosida.

/Jakob

ps. Vad tycker ni? Kan man ha en katt när man bor i en etta? Man kan ju vara ute och gå med dem. Som det känns nu kommer jag inte att skaffa katt bor som sagt litet men väldigt billigt, vilket är väldigt bra när man kan spara pengar.


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.