Sharing is caring!

Att foto när det är sommar är tacksamt på Wanås.

Särskilt nöjd med en bild som jag inte insåg direkt att det var väldigt lyckat.

Motljus kan göra underverk.

Gjorde även en liten film för Youtube där alla bilderna jag tog kom med:

Lite bilder ifrån Wanås
wanås sommar

/Jakob


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.