Sharing is caring!

Jag har bäst träning av alla i Sverige. Jag har spelat Hattrick i ungefär 17 år och nu börjar det ge resultat.

Bland alla svenska 23 åringar är min supertalang äntligen nummer 1.

Han har haft tur att inte varit skadad.

Ska bli spännande att se hur bra han kan bli. Kommer träna han till en klassisk innermittfältare med defensiva egenskaper.

Se om han kan bli bäst i Sverige någon gång i framtiden, hans topp kommer ungefär vid 30 år.

Categories: BlogHattrick

Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.