Sharing is caring!

Vedema är en fridfull plats där jag ofta är, men sällan att jag fotograferar där.

Finns ganska fina ställen på vedema så jag kommer nog ta med mig kameran mer i framtiden.

Här går jag ner till sjön, följer rökeån, för att sedan ta mig genom granskogen till Vedema Hall.

Bilder är bättre upplösning hittar ni här:

Vedema hall

Annars är lite av bilderna på sidan här:

Gillar du mina bilder kan du köpa prints och digitala nerladdningar med bilder av högsta kvalité, här!


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.