Sharing is caring!

Var en liten runda i helsingborg. Besökte Kärnan och Fredriksdal.

Åt en god räkmacka på Fredriksdal ovanligt att det inte var enbart kött.

Den var mycket god.

Man får en ganska fin utsikt på kärnan ett väl värt besök och det ingår med kulturkortet.

väldigt nöjd med mitt kulturkort besöker man dunkers, kärnan, fredriskdal och Sofiero samma gång så har man tjänat in kortet.

Här kommer lite bilder ifrån mitt besök:


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.