Sharing is caring!

Regnade hemma så jag tog bilen till Helsingborg och Fredriksdal. Bra förhållande för att fota.

Grått men och lite duggregn, tycker det blir fint med lite vatten på blommorna.

Här kommer lite bilder på roser som jag fotade på Fredriksdal.

Besök min Flickr sida för att se de i bättre format, tycker mitt theme här krymper bilderna på ett konstigt sätt.

Vill ni se bilderna lite mer i orginal kan ni besöka denna flickr url:

https://www.flickr.com/photos/188654088@N05/

/Jakob


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.