Sharing is caring!

Fick äran att fota en vän. Tycker det blev väldigt fina bilder på henne, när hon lånade kameran och fotade mig blev det inte lika bra. Men inte mycket att göra åt. =)

Jag har fotat med 50mm objektiv med olika inställningar, slutar tid på 250ms. F2 till F3.2. Vi fotade på ett kalkbrott och var lite mystiskt att ta sig ut, privat område.

Här kommer bilderna!


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.