Sharing is caring!

blev en trevlig söndag när jag fick lära mig att Selma hade bott 10 år i Landskrona. En vandring i citadelet. Lite för starkt solsken för att fotografera men kort skärpeljus.

Men lite bilder blev det som bevisar att jag var där.

Maria
Maria
Selma lagerlöf
Insekter

/Jakob


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.