Sharing is caring!

Tycker det är trevligt att vandra i Wanås, tog med mig kameran och fotade lite.

Finns ju mycket mer att titta på längre fram men fortfarande finns det ganska mycket intressant i skulpturparken.

för att se alla bilderna kan ni besöka min stream på flickr:

https://www.flickr.com/photos/182047543@N07/with/49629482353/

/Jakob


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.