Sharing is caring!

Cheers har gjort det väldigt bra och leder ligan. Nu som tvåa möter jag dem hemma i en väldigt viktig match.

De har en skada och vi har tre, som gör att vårat försvar inte är bra. Men tittar man på lagen så är även Cheers försvar ganska dåligt.

Jag kan inte tänka mig något annat än vinst, oavgjort är ingen katastrof.

Ska bli en spännande match nästa helg.

ps. Bara en dag kvar nu. Och det kan sluta hur som helst. Tycker vi har ett bra lag som borde vinna hemma. Men Cheers har gjort det bra, de leder ju ligan. Men stabila lag ligger hack i häl så vi får absolut inte förlora.

ps.ps

Vilket fiasko det blev. Förlust med 0 – 5 och de hade en spelare utvisad, vi hade hemmamatch.

Har ingen bra förklaring varför det gick så dåligt, vi förlorade mittfältet det är inte enbart orsaken.

Hem till köket och skissa på nya planer, hoppas att vi kan i alla fall komma tvåa. I med två förluster emot Cheers så har de andra lagen kommit ifatt, inte alls bra.

ps.ps.ps

Efter krossen av Cheers tänkte jag gratulera dem till seger av div 4. Men efter helgens märkliga förlust är det 3 lag som gör upp om ligan. Om jag får ordning på de sista matcherna kan vi mycket möjligt vinna allt. Men då krävs det att Cheers fortsätter och klantar till det. fördel Cheers fortfarande men oj vad märkligt. Trodde inte att de skulle vinna så stort över oss och sedan själva bli krossade, oj vad det svänger vilken hawaii liga det har blivit, rena vilda västern med 4-5 lag som kan påverka ligan.

ps.ps.ps.ps

I med att vi fick stryk emot Uru celeste så står det klart. Vi kommer inte vinna och vi förstår vart vi är svaga. Vi måste träna upp spelupplägg ännu mera. Min plan att avancera kommer ta mer än två år. Vi har en hel hög intressanta mittfältare som vi kommer träna in i laget. Vi kommer nog hamna på 3:e plats, resten av matcherna kommer vi vinna.


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.