Sharing is caring!

Ny runda med Clan war league, skillnaden från förra gången är att jag har uppgraderat min town hall.

Nu har jag en hero till och det märktes.. Tre stjärnor direkt och vi får hoppas på en total vinst med.

Nästa månad kommer bli intressant när jag hunnit uppgradera lite mer, precis uppgraderat town hall.

Ligger på 4400 placering i Sverige och nu kommer jag göra allt för att bli nummer 1 inom ett halvår, största hotet är att det kommer en uppdatering men hoppas det dröjer lite.

/Jakob


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.