Sharing is caring!

Gjorde en stor groda och attackerade fel i omgång 5 men det blev vinst i alla fall, vilken tur.

I omgång 6 gjorde jag tre stjärnor men vi kommer nog förlora i alla fall.

Men tycker vi har ett bra lag och vi kommer hålla oss kvar. Om en månad kommer jag bli mycket bättre, då kommer jag att uppgradera till högsta town hall, vilket kommer göra att jag kan bidra mycket mer i clan war league.

/Jakob


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.