Sharing is caring!

Ett gammalt smycke som jag har gjort och det som sålt bäst.

Ganska enkel design med tydliga linjer.

Hålet för kedjan blev ganska bra för att samtidigt bilda fyra ben.

Här kommer lite bilder på smycket:

Hoppas ni gillar mitt smycke och får gärna köpa det i min Shapeways butik.


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.