Sharing is caring!

Sitter och försöker göra ett lätt smycke att gjuta själv.

Gillar designen på detta smycke, men problem med hålet för kedja,

drygt 1mm på väggen blir svårt att gjuta men tycker inte att hålet kan vara större.

Svårt med hålet på mina tennsmycken.

Har gjort om mitt ”flashsmycke” med ett annat hål. Och med en upphöjning.


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.