Sharing is caring!

Sitter och försöker göra ett lätt smycke att gjuta själv.

Gillar designen på detta smycke, men problem med hålet för kedja,

drygt 1mm på väggen blir svårt att gjuta men tycker inte att hålet kan vara större.

Svårt med hålet på mina tennsmycken.

Har gjort om mitt “flashsmycke” med ett annat hål. Och med en upphöjning.


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.