Sharing is caring!

Ett gammalt smycke som jag faktiskt har lyckats sälja några ex av.

Ett ganska enkelt smycke med en ren design.

Här kan ni se hur jag har gjort det i Fusion 360:

Här har ni en länk till där ni kan köpa det:

https://www.shapeways.com/product/RHCH3XSJR/flash?optionId=68353498&li=shops

Vill ni se mina andra halsband finns de här!


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.