Sharing is caring!

Ett gammalt smycke jag gjorde som en present när min lillebror tog studenten.

Det blev ganska lyckat att skriva ut i metal.

Att göra saker i metal med hjälp av 3d skrivare är häftigt.

Det finns idag avancerade geometrier som endast kan tillverkas med hjälp av 3d skrivare.

Utvecklingen går fram med stormsteg.

vilken logga tycker ni bäst om? Den gamla som jag har gjort här, eller den nyare som används av Volvo idag?

Vill ni se fler halsband kan ni se det här!


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.