Sharing is caring!

Denna runda av Clan war league går väldigt dåligt. Risken är stor att vi åker ur. Svårt runda och inte aktivt deltagande.

Jag väljer att attackera med det vanliga luft, elektrodragons och drakar, det ger mig 2 stjärnor i båda slagen.

Den stora frågan kommer vi lyckas vinna en match denna rundan?

/Jakob


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.