Sharing is caring!

Det är väldigt tacksamt att fotografera vid kopparhatten på hösten. Har tagit lite bilder men denna som jag visar här är en av de bättre.

Man får fina viklar och perspektiv ifrån höjdskillnaderna.

Var som sagt ett tag sedan jag var där, men jag är sugen på att ta nya höstbilder där.

Måste vara väldigt fint och tajma in en solnedgång. Man kanske skulle ta en heldag där någon gång.

/Jakob


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.