Sharing is caring!

Minns inte riktigt när jag var på folkrace i Hästveda, men några år sedan var det nog.

Har inget bra objektiv för denna typ av foton men hyfsade bilder blev det.

Roligt att titta på folkrace.

En av de bättre bilderna ser du här: (När detta skrivs bara en)

Man fångar ögonblicket på ett bra sätt tycker jag.

/Jakob


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.