Sharing is caring!

Man får hoppas att min gamle men mycket snälle katt har det bra.

Har lite bilder på honom här kommer en av de bättre.

Vet på ett ungefär vart jag lämnade honom, kanske ska göra ett återbesök.

Det kommer fler kattbilder men inte idag.

/Jakob


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.