Sharing is caring!

Jag har bott väldigt nära Målilla, och i trakterna omkring Målilla kan jag ha tagit mina bästa bilder.

Här är lite bilder jag har tagit och kommer lägga till flera när jag får tid.

Bilden där man får se solstrålarna på ett magiskt sätt bland dimman är väldigt bra, ren slump men blir så när man är amatör det gäller att ta några stycken så man har lite att välja på.

/Jakob


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.