Sharing is caring!

Under årens lopp har jag varit mycket vid Finjasjön. Sedan jag sålde bilen har det blivit betydligt mindre, men jag har några gamla bilder som jag har tagit.

Men jag bor centralt i Hässleholm och tar man 3:ans buss och hoppar av vid Nilla pilsgatan kommer man nära Finjasjön, så jag borde fota där oftare.

Det kommer läggas till många fler bilder, har bara när detta skrivs lagt till tre. Men det kommer flera.

/Jakob


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.