Sharing is caring!

Innan var jag betydligt oftare i Helsingborg. Har blivit lite foton, gillar som sagt att fota solnedgången.

Just nu är det lite grått och tråkigt väder men hoppas fota lite höst snart.

Dessa bilder ifrån Helsingborg är gamla och är några år gamla.

 

Jag har mest varit vid hamnen i Helsingborg, Fredriksdal och i stan. Sugen på att ta färjan över och fota Helsingör.


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.