Sharing is caring!

Projektuppgift:

Försök skapa en ny mugg som inte finns, att skapa en mugg med en ny egenskap som gör den unik.

Vi börjar med att skapa produktförslag:

Lite olika muggar som vi senare ska utvärdera. Detta var olika muggar som jag blev inspirerad av när jag googlade.

/Jakob


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.