Sharing is caring!

Skapa koncept med hjälp av cad filer

CAD resultat av “Förslag 1”

Vi gör en cad-modell för att titta närmare på detta förslag.

Vi tar hjälp av Fusion 360 och skapar en sked med hjälp av “sculpt mode”, vi använder t-splines för att forma en sked. Sedan använder vi “patch workspaces” och delar våran solid så att vi kan göra knappar i våran sked. Vi använder cylindrar som vi använder som ljusdioder.

Med andra ord så använder vi hybridmodellering för att göra denna sked med lampor.

Här är lite bilder:


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.