Sharing is caring!

Gjort en ny variant på ett smycke i Fusion 360.

Blev ganska speciellt och jag gillar det inte om jag ska vara ärlig.

Men ganska unikt så jag kommer att behålla det.

Blev lite ihop tryckt när jag gjorde för många offset på hjärtan.

Ska nog lite senare testa att göra en variant när jag har mindre antal hjärtan och göra det lite tjockare.

Smycket går att köpa i flera olika material i min shapeway butik.


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.