Sharing is caring!

I dagens snabbt utvecklande tekniska värld är förmågan att omvandla idéer till verklighet mer värdefull än någonsin. För alla som är intresserade av teknikdesign eller som drömmer om att bli produktutvecklare, erbjuder vi nu en fantastisk möjlighet: kostnadsfria CAD-kurser i FreeCAD och Fusion 360. Dessa kurser är öppna för alla, från nybörjare till erfarna användare, och de är utformade för att ge dig de verktyg och den kunskap som behövs för att bemästra datorstödd design (CAD).

Vad är CAD?

CAD, som står för datorstödd design, involverar användningen av datorprogram för att skapa, ändra och optimera en design. Det är en viktig teknik som används inom många sektorer, inklusive maskinteknik, byggande och till och med i underhållningsindustrin för att skapa animeringar och specialeffekter.

Fördelarna med att Lära Sig CAD

Att lära sig CAD erbjuder många fördelar, oavsett om ditt mål är att förbättra dina karriärmöjligheter, fördjupa dina tekniska kunskaper eller bara utforska en hobby. Här är några skäl till varför CAD-utbildning kan vara rätt för dig:

 • Flexibilitet och precision: CAD ger designers möjlighet att experimentera med olika layouter och material utan fysiska begränsningar.
 • Effektivitet i designprocessen: CAD-programvara ökar effektiviteten, minimerar fel och gör det möjligt att enkelt göra ändringar.
 • Bredare jobbmöjligheter: Med CAD-kompetens blir du en attraktiv kandidat inom flera olika områden som kräver design- och modelleringskunskaper.

Om Våra Kurser

Vi är stolta över att kunna erbjuda två detaljerade och lättillgängliga kurser riktade till olika CAD-programvaror:

1. Kom igång med FreeCAD

FreeCAD är en öppen källkodsprogramvara för parametrisk 3D-modellering. Det är perfekt för de som är intresserade av att utforma allt från enkla objekt till komplexa maskiner och byggnader.

Kursens höjdpunkter:

 • Bekanta dig med FreeCADs användargränssnitt.
 • Lär dig att skapa och manipulera 3D-former.
 • Utforska avancerade modelleringstekniker som parametrisk design.
 • Förstå hur man skapar tekniska ritningar och dokumentation för produktionsklara projekt.

2. Mästra Fusion 360

Fusion 360 är en molnbaserad CAD, CAM och CAE-plattform som erbjuder avancerade verktyg för produktutveckling. Det är idealiskt för dem som vill integrera olika designaspekter i en sammanhängande digital modell.

Kursens höjdpunkter:

 • Navigera genom Fusion 360:s omfattande verktygslåda.
 • Designa komplexa produkter och komponenter.
 • Integrera elektronisk design och mekanisk funktion.
 • Använda samarbetsverktyg för att arbeta effektivt i team.

Hur Man Registrerar Sig

Att registrera sig för våra kurser är enkelt och öppet för alla. Besök vår webbplats och fyll i det enkla registreringsformuläret. Du kan starta när som helst och lära dig i din egen takt med hjälp av vårt omfattande bibliotek av lektionsmaterial och videohandledningar.

Avslutningsvis

Vår digitala framtid är beroende av kreativa och tekniskt kunniga individer. Genom att anmäla dig till våra gratis CAD-kurser tar du ett viktigt steg mot att utrusta dig själv med färdigheter som är kritiska i många högteknologiska och designorienterade yrken. Så oavsett om du är en entusiastisk amatör eller en aspirerande yrkesverksam, kom och utforska potentialen i CAD med oss. Ditt nästa stora projekt väntar!


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.