Sharing is caring!

I den snabbt framväxande världen av digital design är det viktigare än någonsin att hålla sig uppdaterad med de senaste verktygen och teknikerna. Fusion 360, utvecklad av Autodesk, står i frontlinjen för denna revolution, och erbjuder ett allt-i-ett verktyg för 3D CAD, CAM och CAE. Om du är intresserad av att ta dina designfärdigheter till en ny nivå, är vår onlinekurs rätt plats att börja.

Kursöversikt:

  1. Första Steget i Fusion 360: Vi introducerar dig till programmet på ett lättförståeligt sätt, oavsett om du är nybörjare eller har tidigare erfarenhet av andra designverktyg.
  2. Kärnprinciper i Design: Vi belyser vikten av robusta designmetoder och hur de kan tillämpas inom Fusion 360.
  3. Byggblocken i en Motor: Från den minsta skruven till huvudblocket, vi kommer att gå igenom processen att skapa varje enskild del av en motor.
  4. Samordning och Simulering: Efter att ha byggt komponenterna, kommer vi att utforska hur de passar samman och hur man kan simulera motorns verklighetsnära funktion.
  5. Skapa en Slående Visualisering: Lär dig de bästa teknikerna för att rendera din motor, så att den ser så realistisk som möjligt.

Varför Välja Denna Kurs?

Vårt engagemang ligger i att erbjuda praktisk kunskap. Med detaljerade instruktioner, hands-on projekt och feedback från branschexperter, kommer du att känna dig redo att ta itu med verkliga designutmaningar.

I Slutändan

Att behärska Fusion 360 kan vara din biljett till en framstående karriär inom design och ingenjörsvetenskap. Genom att delta i denna kurs, investerar du i dina framtida möjligheter och ger dig själv de verktyg som krävs för att skapa, innovera och inspirera. Kom och börja din 3D-designresa med oss!


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.