Sharing is caring!

Ett gammalt projekt som jag har gjort en Youtubefilm på.

Lite kommentarer och lite repetition, lite rörigt vid kvalitétshuset ber om ursäkt för det.

En film som visar mitt arbete av produktutveckling av en matsked, ett gammalt projekt som är ett ganska färdigt projekt.

Vi har tagit fram en digital cad-modell.


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.