Sharing is caring!

Förbereder en gjutning i tenn. Skriver ut ett smycke i PLA.

Smycket blev lite tunt kanske får göra det tjockare. Annars är jag nöjd med resultatet.

bild på färdigt resultat:

Designen av biet har jag hittat på nätet. Minns inte vart jag hittade den.

Borde gjort något eget det är lite roligare.

Men gillade hens design.

Varit lite lat och inte orkat gjuta.


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.