Sharing is caring!

Vi fortsätter med att lära oss 3d modellering. Vi jobbar mer i 2d skissa.

Lär oss break, pattern, mirror, konstruktionslinje, offset för att skapa en extruderad historia.

Denna 3d solid är skapad bara för att träna 2d kommando den hade kunnat göras smartare.

Se min youtube video exakt hur jag gör.


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.