Sharing is caring!

Undersökning, vilken app vill ni att jag ska utveckla först?

Fördelen med mina appar är att det finns inget vinstintresse och de kommer vara fria ifrån reklam.

Jag kommer göra appen i Android studio med hjälp av Java.

Ta gärna och svara på min undersökning så jag vet vilken app som är populärast.


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.