Sharing is caring!

Undersökning, vilken app vill ni att jag ska utveckla först?

Fördelen med mina appar är att det finns inget vinstintresse och de kommer vara fria ifrån reklam.

Jag kommer göra appen i Android studio med hjälp av Java.

Ta gärna och svara på min undersökning så jag vet vilken app som är populärast.


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.