Sharing is caring!

blev aldrig klar med min första Chopper men den är inte egen så det känns tråkigt att jobba med den, lärorikt.

Så jag startar ett nytt projekt idag och gör en egen chopper ifrån scratch.

Varit väldigt lite cad de senaste åren så jag behöver repetera.

Så varit inte göra en egen chopper.

vi börjar med att göra ett nytt chassi.

Tanken är att skriva ut delarna till choppern med hjälp av en 3d-skrivare.

Categories: CAD

Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.