Sharing is caring!

Senaste projektet är en duva. Den är inte bra men det är i alla fall en god tanke.

Tanken var att jag skulle gjuta en duva med grejerna jag har fått hem.

Nu skrev jag ut andra smycken med 3d-skrivare.

Senare under dagen ska jag testa att gjuta ett spöke, det ifrån pac-man.

Har många roliga projekt men borde få mer ork till mina egna projekt.

Duva gjorde i Fusion 360.


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.