Sharing is caring!

Nu ska det avgöras, jag har oerhört tuffa matcher kvar det talar emot mig.

Förra säsongen så förlorade jag 6 – 0 till Cekliderna. Jag har svårt för dem men lyckas jag vinna emot dem så kommer jag vinna ligan.

Jag har starkare lag nu men startade med en bedrövlig start med två solklara förluster.

Kan jag klara av att vinna hemmamötet så blir det fortfarande ovisst.

Mycket spännande. Det skiljer endast 2p från ledaren.


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.