Sharing is caring!

Vill du se hur man gör ett smycke i Fusion 360, här har du Livetsträd.

Färdig att ladda ner och editera du kan även skriva ut det med hjälp av 3d-skrivare, ladda upp det på shapeways och sälja.

Jag ger bort det helt gratis.

För att få lösenordet till nerladdningssidan måste du bli medlem på mitt nyhetsbrev:

Subscribe to our newsletter!

Sedan finns de olika 3d modellerna här:

Mycket nöje!

Jakob

Categories: BlogCAD

Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.