Sharing is caring!

Jag har gjort en ring innan den nya “Emboss” funktionen som ni ser är det mycket mera jobb innan.

Ett roligt sätt att göra något manuellt.

Idag är det mycket lättare att göra en liknande ring.

För att få lösenordet till nerladdningsidan får du först bli medlem på mitt nyhetsbrev:

Subscribe to our newsletter!

Du kan ladda ner Fusion 360 filen här:


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.