Sharing is caring!

Förlust igen, ett lurigt lag som är bättre än mitt.

De har vunnit både borta och hemma.

Ska bli roligt med revange nästa säsong, då kommer jag vinna.

Hoppas jag.

Eftersom vi nu förlorat två matcher i rad får vi ha nya målsättningar så att vi inte hamnar på kval.

Men närmast blir det lite enklare.

Med facit i hand borde jag inte släppt för mycket centralt. Körde två taktiker i dessa två matcher och inget funkade. Nästa gång blir det inte så extremt.

/Jakob


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.