Sharing is caring!

Hade tur i förra matchen och vann, nu hade jag lite otur och förlorade.

Som tur är skiljer det inte mycket till toppen och jag har nu två matcher emot bottenlagen.

Men oj oj oj vad tuff serie. Alla matcher i denna serie kommer vara tuffa, har mycket skador nu och det kan bli mera.

Kommer byta tränare den 2 juli då blir kassakistan tom.

Sedan får jag sälja eller vänta ett bra tag innan jag köper ny målvakt. Har föryngrat laget nu så det borde jag tjänna på i längden.

Men tuff serie kommer bli väldigt jämt, blir imponerad om jag lyckas vinna. Tror att jag reder ut det i alla fall, lär ha bästa träningen, kommer få ett urstarkt mittfält men svårt emot bra försvar kontring.

Så svårt att spela emot sådana lag kan alltid bli förlust, bara att titta på allsvenskan. Men kommer hålla fast vid min taktik och satsa på mittfältare, roligare att titta på än att träna backar.

Hade hoppats på sämst oavgjort men icke, saknade två A-lag spelare det märktes. Får tillbaka min största talang genom alla tider till nästa match det borde göra skillnad.


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.