Sharing is caring!

Allt jag gör går i cycler, jag har en ful ovana att ta pauser på år, det ska jag sluta med. Jag ska göra lite saker i mina olika intressen så jag inte tappar något.

Även om jag har börjat programmera igen så vill jag inte sluta med CAD.

Det var ett tag sedan jag använda FreeCAD, det har hänt mycket där, vissa saker är sig lika det är lite buggigt, men 100% gratis så man får vara ödmjuk. Man kan göra fantastiska saker med FreeCAD, och även väldigt avancerade.

Kommer börja göra kurser i FreeCAD så hoppas vara varmt om några månader.

Mina största projekt är fortfarande Excel, men jag gillar att variera mig.

Gjort en screencast när jag testar lite olika saker, och synd att man hittar buggar, men det bästa att testa är att starta om programmet och även fråga forumet, det finns riktigt bra hjälp på FreeCAD forumet.

Mycket Nöje!

/Jakob

Categories: CAD

Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.