Sharing is caring!

Har gjort en ny övning i min kurs

CAD övningar, det är en lätt övning där vi tränar på symmetri, eller på engelska blir kommandot “Mirror”.

Det finns mirror för både 2d och 3d i detta fallet gör vi det i 2d, i skissen.

Min kurs är gratis och kommer bli en gigantiskt kurs på sikt.

Bli medlem här:

https://jakobutbildning.thinkific.com/courses/cad-ovningar

/Jakob


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.