Sharing is caring!

Lite knepig uppgift men absolut inte svår, lär dig göra en knapp.

Gå med i min nya CAD-kurs och testa dina kunskaper.

Min Cad-kurs är 100% gratis och använder Fusion 360, som även det går att ladda ner gratis.

Lär dig avancerad cad helt gratis.

För att bli medlem kan du använda följande länk:

https://jakobutbildning.thinkific.com/courses/cad-ovningar

/Jakob


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.