Sharing is caring!

Laddat upp nya lite svårare uppgifter till min nya cad kurs.

Min nya cad kurs är gratis och du kommer lära dig allt som går att lära sig om Fusion 360, på sikt.

Den kommer bli en gigantisk kurs där jag laddar upp mängder med övningar.

Du hittar cad kursen här:

https://jakobutbildning.thinkific.com/courses/cad-ovningar

/Jakob

Categories: CAD

Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.