Sharing is caring!

Visar de vanligaste funktionerna som är samma både i LibreOffice och Excel. Vi beräknar minsta värde, största värde och medelvärde och även summa. Vi använder även funktionen Antalv för att beräkna antalet värdet i några celler.

Detta beräknar vi genom att använda färdiga funktioner som används i en formel.


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.