Sharing is caring!

Vi fortsätter att förlora, förlorar även den andra matchen och vi kommer kanske hålla oss kvar i våran division.

Men det blir tufft.

Vi ska se om det går att attackera spegel men denna gång fick jag ta nummer 10. Det blev en lyckad attack och jag klarade två stjärnor och det är jag nöjd med.

Jag uppgraderar även två av mina heroes så det får jag vara nöjd med. Nästa Clan war league kommer jag nog ha uppgraderat till den högsta townhall med bättre krigare.

/Jakob


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.