Sharing is caring!

Min första film hur man kan göra ett fiskedrag i cad. Vi använder Fusion 360.

Kom på att jag har glömt att göra skeden för vobblern. Kommer göra en bättre film i mitt nästa försök.

Finns oändligt många fiskedrag så jag har att göra.

Hoppas det synns tydligt hur jag har gjort annars får ni fråga.


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.